Novosti

MELANIA TRUMP MOLI OČENAŠ PRED VIŠE OD 9000 TRUMPOVIH FANOVA Istaknuto

Stupivši na pozornicu aerodroma u Melbourneu na Floridi, predsjednik Donald Trump je rekao: „Melanija mi nije rekla za Očenaš, ali mislim da je ovo bilo prekrasno! Hvala, hvala!“

Prva dama Amerike je u subotu, 18. veljače 2017. godine na skupu u Melbourneu na Floridi pred ogromnim mnoštvom pristalica započela je pozdravni govor molitvom Očenaša! I samog je Donalda iznenadila! Naime, dok je gotovo 9000 prisutnih na aerodromu klicalo Trumpu, na podij je izašla Melanija i rekla: „Idemo se pomoliti!“

Kako je molila Očenaš, tako se i gomila prisutnih fanova sve glasnije uključivala u molitvu koja je odzvanjala cijelim aerodromom na Floridi.

Po završetku molitve su slijedile ovacije, a onda je Melanija pozdravila svojeg supruga, predsjednika Trumpa, obrativši se cijelom američkom narodu, a na taj način je i začepila usta svim klevetnicima. Rekla je da joj je čast i zadovoljstvo stajati pred njima kao prva dama Amerike. Obećala je da će ostati vjerna sebi i biti iskrena prema američkom narodu, bez obzira što opozicija govori o njoj.

Melanija je istakla da će raditi u interesu svih Amerikanaca, predano će se posvetiti podržavanju i stvaranju inicijativa koje će biti usmjerene na poboljšanje položaja žena i djece diljem svijeta, a u svojem predanom radu će pratiti vlastito srce.

Stupivši na pozornicu, predsjednik Donald Trump je rekao: „Melanija mi nije rekla za Očenaš, ali mislim da je ovo bilo prekrasno! Hvala, hvala!“

Podrška Trumpovih fanova, a neki su čekali satima da ga vide, nije se pokolebala nakon njegove iznenadne izborne pobjede nad Hillary Clinton. Zapravo, kod njih postoji jedan vid frustracije zbog načina kako Trumpa tretiraju Mainstream mediji i njegovi protivnici.

Na Twiteru je „Očenaš“ bio povod ne samo za osobne napade na predsjednika Trumpa, nego su ti napadi bili usmjereni i na njegovu obitelj. Nižu se uvrede na temu Očenaša, mnogima smeta Melanijin naglasak, ali i njezin stav prema vjeri.

Trumpova obitelj su kršćani i njegova vjera se stalno dovodila u pitanje tijekom kampanje. U početku su mnogi bili skeptici, ali je Trump pridobio simpatije mnogobrojnih vjernika. Obećao je da će opozvati Johnsonov amandman, susreo se s Evangelicima i imenovao je katoličku savjetodavnu skupinu. Za njega su glasali mnogi vjernici, posebice protestanti, evangelici i katolici.

Na kraju Trumpovog prvog mjeseca, birači vjernici i „pro-life“ birači koji se bore za život su ohrabreni Trumpovom ponovnom uspostavom politike Mexico City koja bi uskratila pomoć Međunarodnom fondu za planirano roditeljstvo i drugim prekomorskim institucijama koje podupiru pobačaj te imenovanjem Neil Gorsucha za predsjednika Vrhovnog suda. Neil Gorsuch je poznat po svojim pro-life pogledima (stav za život) i borbom za obranu vjerskih sloboda.

Međutim, i dalje su zabrinuti vjerski i društveni konzervativci zbog zadržavanja Obamine izvršne naredbe za zaštitu prava LGBT zajednice. Zadržao je i Obaminog posebnog LGBT izaslanika za promicanje prihvaćanja LGBT-a u inozemstvu putem američke vanjske politike.

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

IZVOR:

Melania Trump surprised her husband by leading the Lord’s Prayer at rally

Video sadržaj

Molim prijavite se ako želite komentirati

Prijava