Novosti

TKO JE KRIV ZA SMRT PRVOG HRVATSKOG PREDSJEDNIKA?

Slušali smo u "javnim" medijima mnoge govore prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, ali ovaj govor je vjerojatno bio jednom i nikada više! Ovaj govor nam zapravo govori tko su skriveni i najveći neprijatelji hrvatske nezavisnosti i slobode! Čini se da otkriva i ubojice našeg prvog predsjednika, ali otkriva i stvarne vladare kako na Balkanu, tako i u cijelom svijetu. Tko su ti crni, žuti i zeleni vragovi? 

Na koga Tuđman misli kad govori o jugo-komunističkim ostacima? Na Udbu koja je štitila Žido-partijsku Jugoslaviju? Na Udbu koja je po nečijem nalogu raskomadala Jugoslaviju po sistemu DIVIDE ET IMPERA ili se pak radi o nekom trećem, desetljećima dobro skrivenom neprijatelju?

Čini se da je skriveni neprijatelj opasniji od onog kojeg smo gledali tijekom Domovinskog rata! Taj skriveni neprijatelj bijaše u Jugo-komunizmu, a njegovi ostaci su među nama i danas!

Tko to ima regionalne planove i u Hrvatskoj i u svijetu? Tko se veže sa crnim vragom i TKO SU CRNI VRAGOVI? Čini se da misli na Sotoniste i Masone... A ti isti koji se vežu s crnim vragom se bore protiv hrvatske slobode i nezavisnosti!

U Hrvatskoj imamo i one koji se vežu uz ZELENE VRAGOVE (Raafidah), ali i uz ŽUTE VRAGOVE (Jews).

Protivnici hrvatske samostalnosti u prošlosti su bili Žido-partijaši s crvenim petokrakama, a danas su to Žido-gremiji sa žutim petokrakama.

Tko su ti koji se povezuju s protivnicima hrvatske samostalnosti? Oni se ne samo povezuju, nego se i nude... nude za Judine škude! Hvale se da dobivaju dotacije iz svih centara svijeta! Ovdje Tuđman misli na raznorazne zaklade i Sorosovo Otvoreno društvo kojima je jedini zadatak bio i danas jeste podrivanje hrvatske samostalnosti i slobode hrvatskog naroda.

Tuđman navodi kako se te naše izdajice povezuju s fundamentalističkim ekstremistima (financirajući njihove ratove i terorističke napade).

Tko su lažni propovjednici? Tko su to pseudodemokratski obmanjivači? To smo sad već spoznali na nedavnim američkim izborima... demokrat u nazivu ne mora biti i demokrat u stvarnosti!

Velike ideje o ljudskim pravima zamotane u LGBT udruge, zajednice, akcije, povorke ponosa, ali i u još opasnije - Rodnu ideologiju sakrivenu pod Istanbulskom konvencijom, a koja znači da nisi ono što misliš da jesi (misle na spol) nego si ono što činiš! Pa ajmo to dječici u vrtiću pokazati kako se to čini...

Velike ideje o "slobodama medija" su se očitovale na kraju ovog ozbiljnog izlaganja... Dopisnik HRT-a pita predsjednika Tuđmana o njegovom zdravlju!!! Čini se da mu je to bilo jedino važno...

 

Video sadržaj

Molim prijavite se ako želite komentirati

Prijava