Novosti

PETI/POSLJEDNJI DIO - Što se dogodilo Srbima, Hrvatima i Bošnjacima (muslimanima) i kako se rodila mržnja?

Mržnju između Hrvata i Srba stvorio je isti režiser koji i danas radi sve filmove. Tako je radio, pisao, snimao ili drugim riječima lagao i laže i dan danas. Jasenovac je poslužio kao stvoren za napraviti mržnju. Srbi su nas zamrzili misleći da smo ih mi Hrvati ubijali, a u nama Hrvatima je ta laž napravila osjećaj krivnje i teret.

BLEIBURŠKA TRAGEDIJA

Na Bleiburškom polju povrh stotina tisuća Hrvata, Slovenaca, Bošnjaka i drugih (vjerojatno preko milijun)... nalazilo se i oko 120 000 srpskih četnika i Srba sa svojim porodicama.

Bježali smo zajedno pred krvožednim antifašističkim noževima. Zašto bismo mi Hrvati, Srbi i drugi trebali bježati od svojih osloboditelja? Ja to jednostavno ne razumijem. Zašto bih se ja kao Hrvat trebao bojati za svoj život, ako dolazi hrvatski partizan da me oslobodi? Zašto bih se “ja” kao Srbin trebao bojati srpskog partizana? Kako je moguće da bježimo od svojih?

Zašto nas je taj NAŠ pobio u milionima u svibnju 1945. na najokrutnije moguće načine? Zašto se Srbima krije da su Četnici bili na Bleiburškom polju s mojim Ustašama. Ja znam odgovore, a vi ih pokušajte sami naći. Možete krenuti samo jednim putem. Putem logike koja će vam pokazati istinu.

MRŽNJA IZMEĐU NAS

Mržnju između Hrvata i Srba stvorio je isti režiser koji i danas radi sve filmove. Tako je radio, pisao, snimao ili drugim riječima lagao i laže i dan danas.

Jasenovac je poslužio kao stvoren za napraviti mržnju. Srbi su nas zamrzili misleći da smo ih mi Hrvati ubijali, a u nama Hrvatima je ta laž napravila osjećaj krivnje i teret.

Na svu sreću dokumenti nam pokazuju istinu i danas ja osobno ne nosim nikakvu krivnju koja se pripisuje našim djedovima. Zapravo ponosan sam na svaki korak koji su napravili naši djedovi u NDH.

Još uvijek će se naći oni koji će sve ove moje riječi i razmišljanja u svojim glavama pokušati obraditi na pogrešan način. Reći će mi “Ova tvoja Ustaška propaganda neće proći” ili će mi reći da moja “Skrivena četnička opravdanja neće proći”... Takvima se samo nasmijem i poručujem im: „Dajte me pokušajte na bilo koji način opovrgnuti, pa ću vam pokazati koliko je istina jako oružje. Postanite ljudi već jednom, nemojte svakim danom postajati sve veće zvijeri kakvima nas prave na svoju sliku i priliku Žido-partijaši.

Mi imamo svoje narode i zemlje, svoje običaje, tradicije i religije, ali i svoju ljubav za sve ljude, a oni imaju samo mržnju, mržnju prema nama nežidovima! Stoga, draga braćo i sestre u jednom Bogu, borimo se za svoje i poštujmo tuđe! Gajim i nadu i uvjerenje da će ovi naši prostori i naši slavenski narodi biti oštar kamenčić u pijesku koji će našem zajedničkom neprijatelju oderati masku s lica...

Napisao: Robert Tonja

Pokret ZAJEDNO se zahvaljuje autoru ovih redaka gospodinu Robertu Tonji, a  koje smo objavili u pet dijelova. Zahvaljujemo branitelju, vjerniku i istinskom domoljubu koji voli svoje, ali i poštuje tuđe i koji se potrudio saznati koji je bio smisao rata devedesetih. Ne samo da je istražio zašto se mi nismo razišli u miru kao Čehoslovačka, kao SSSR, nego je marljivim istraživanjem tijekom 15 godina ne samo hrvatske povijesti, nego povijesti svih naroda bivše Jugoslavije došao do tajne duboko skrivene od nas kako u vrijeme Tita, tako i danas.

A zašto nam danas nisu ispričali tajne partizana i partizanskog pokreta? Zašto nam danas ne kažu da su partizani pod krinkom bratstva i jedinstva stvarali ustaše, stvarali četnike i muslimanske ekstremiste? Pa zato što su i tada vladali isti oni oni koji vladaju i danas - Židovi! Pričajući djeci već u vrtićkoj dobi o najljućem neprijatelju, a gradeći izvana bratstvo i jedinstvo, znali su da će to piti vodu kad umre posljednji ustaša ili posljednji četnik jer nam nitko neće moći reći istinu, a narod će biti obilježen, cijela nacija će biti obilježena kao neprijateljska - kao ustaška ili četnička ili pak muslimansko ekstremistička!

Nikad nam nitko nije rekao prije 30, 40 ili više godina da su NDH i Srbija jako dobro surađivali i trgovali ne miješajući se jedni drugima u politiku. Svatko je stvarao najbolje za svoj narod. I u toj različitosti mi smo se poštivali i surađivali kao dobri susjedi.

I konačno, mi Pokret ZAJEDNO želimo svima poručiti da samo zajedno možemo promijeniti svijet na bolje.

Činimo dobro svim ljudima jer smo svi pred Bogom braća i sestre. Ne dozvolimo da nas zauvijek unište oni koji su željni naših dobara i naših resursa, ali i žedni naše krvi kako bi oni vladali cijelom planetom i kako bi samo njih 10% uživali u bogatstvu kojeg je Bog nama svima dao.

Zaustavimo pljačkaše, trovače i ubojice dok ne bude prekasno! Ujedinimo se u borbi protiv zajedničkog neprijatelja kojemu je tuđa nesreća svrha života, a ponovni "opći potop i Noina lađa" krajnji cilj!

Ovo je kraj naše priče, a početak vaše...

Pogledajte video, ugasite Mainstream medije, ne kupujte i ne čitajte cionističko-židovske novine, otvorite svoje umove za logično učenje, a ne za ponavljanje tuđih izgovorenih laži! Ne dozvolite da ikad više netko vama manipulira!

Video sadržaj

Molim prijavite se ako želite komentirati

Prijava