Novosti

TREĆI DIO - Što se dogodilo Srbima, Hrvatima i Bošnjacima (muslimanima) i kako se rodila mržnja?

NJEMAČKI PREPOROD

U Njemačkoj 1933. dolazi na vlast Adolf Hitler i on se u startu obračunava sa Židovima u vlasti, medijima, školstvu, kulturi, a posebno se obračunava s bankarima. Židove se izbacuje sa svih funkcija u državnoj vlasti i postiže se ekonomska neovisnost. Država naglo cvate, a narod se veseli i po prvi puta u povijesti stvarno uživa.

Međutim, Židovi zadržavaju svoje medije i konstantno i bezobzirno propagiraju komunizam i demokraciju, te na sve prljave načine blate novu nacional-socijalističku progresivnu vlast. Ne polazi im za rukom, jer njemački narod se ujedinio i napokon je otvorio oči vidjevši u živo da su upravo Židovi kočili njihov napredak i umjetno stvarali bijedu i glad. To ne može nitko poreći!

Okolne zemlje, pa tako i Jugoslavija gledaju taj napredak i, naravno, od svoje vlasti očekuje da slijedi njemački primjer. Vlast se pokušava praviti da ne čuje svoj narod, a narod je još glasniji tako da se diljem Hrvatske organiziraju nevjerojatni masovni prosvjedi građana i traži se da se Židovima smanji mogućnost pljačke i njihovog vođenja naroda u propast. Prosvjedi se masovno organiziraju u svim većim i manjim gradovima Hrvatske.

Naravno da ovo nismo učili u školi niti u bivšem, niti u sadašnjem sistemu. Upitajmo se zašto? To je povijest, zar ne? Iz povijesti se uči kako nam se greške ne bi ponovile. No, greške se konstantno ponavljaju, a mi ih vidimo kao da dolaze po prvi put. To je tako jer nam netko vješto skriva povijesnu istinu. Sakrivali su nam u bivšem sistemu, sakrivaju je i danas pa je lako zaključiti da su na vlasti i prije i danas isti ljudi, zapravo neki novi ljudi, ali također pripadnici iste nacije ili iste sekte!

Godine prolaze, Njemačka raste, narodi gledaju, a u Jugoslaviji se priprema uništenje i likvidacija dinastije Karađorđević po istom sistemu koji su izveli Židoboljševici u Rusiji 1917. godine. Židovi-komunisti Staljin, Lenjin, Trotski i drugi na lukav način i podmuklo dok je ruska vojska na Krimu, a Kremlj je nezaštićen, izvode prevrat – državni udar!

Ruski komunisti su već bili nahuškali radnike promovirajući im ljudska prava i iskoristili su priliku dok nema vojske i nagovorili narod da zaposjednu Kremlj i svrgnu dinastiju Romanov. Nakon kraćeg bijega Romanovi bivaju uhvaćeni i cijela kraljevska obitelj zajedno s djecom i ostalima biva smaknuta na grozan način. Bez ikakvog objašnjenja KOMUNISTI uništavaju kraljevsku diktaturu i uvode Diktaturu Proletarijata.

U Rusiji započinju masovna ubojstva svih pravoslavaca i svih inteligentnih i malo bogatijih ljudi. Istovremeno se izgladnjuje narod i oduzima se stoka, žito i oruđe, sve u IME NARODA. Kojeg NARODA, ponovno se postavlja pitanje. A odgovor je - židovskog NARODA, partizanskog NARODA, komunističkog NARODA! To je prava istina!

Gornji tekst je napisao Robert Tonja i postavili smo na našu web stranicu uz njegovu suglasnost. 

Čitajući cjeli tekst kojeg vam donosimo u dijelovima, postavljamo si pitanje što je uopće bilo točno od svega onoga što smo učili u školi i što slušamo u medijima? Hitler zločinac, ustaše i četnici zločinci, partizani osloboditelji, u Jugoslaviji se dogodila obnova, narod je postao konačno slobodan... Danas opet kontra priča - da smo živjeli u mraku, a vidimo da smo danas sve siromašniji i sa sve manjim pravima...

Zaključak je samo jedan: Lagali su nas u komunizmu, lažu nas i danas, a lažu nas isti - stvarni vladari i onog doba i ovog doba - ŽIDOVI! Čini se da je pojam Cionisti izmišljen samo za one turbo bogate koji drže konce u svojim rukama, a zapravo su rasporedili svoj narod po cijelom svijetu, tu su pored nas, naši susjedi, kolege, promijenili su imena, proglasili se nestalima, ubijenima, a zapravo su u svim tim jamama Hrvati, Srbi, Muslimani i ostali nežidovski narodi!

Poslušajte židovsku partizansku pjesmu koju nikada nijedan medij niti za vrijeme Tita, a ni danas nije objavio!

Video sadržaj

Molim prijavite se ako želite komentirati

Prijava