Novosti

DRUGI DIO - Što se dogodilo Srbima, Hrvatima i Bošnjacima (muslimanima) i kako se rodila mržnja?

Kralj Aleksandar: "Kad se vratim iz Marsseillesa, obračunat ću se s Jevrejima/Židovima u ministarstvima i uništit ću Masoneriju." Uz sve poduzete sigurnosne mjere, kralj Aleksandar I. Karađorđević je ubijen!

Tko je ubio kralja Aleksandra i što znamo o tom čovjeku?

Ubio ga je Vlado Šofer. Tko je Vlado Šofer i zašto je on mijenjao ime?

Vlado Šofer bio je samo šofer, ili drugim riječima vozač u kraljevskom voznom parku. Vlado se rodio u Bugarskoj i to od roditelja ŽIDOVA, a ime mu je bilo Vlado Georgijev Černozemski, da bi naknadno promijenio ime u Veličko Dimitrov Kerin. Mi smo u školi učili samo jedno… “Kralja je ubio VLADO ŠOFER”… Tko je, i zbog čega, po treći put skrivao ubojičino pravo ime i porijeklo? Tko i zbog čega još dan danas u školama djecu uči na površan način tako da bi dječji mozak prihvatio… Vlado kao ime, Šofer kao prezime? Naravno, učili su nas da je Bugarin…

To je točno što se mjesta rođenja tiče jednako kao što je točno da se janje koje je ovca ojanjila u Sloveniji može predstavljati kao dio slovenskog stada i još će nam u školi o njoj govoriti.

Ovca je ovca, gdje god se ona ojanji. Hrvat je Hrvat, bio on rođen u Angoli ili u Sibiru. Srbin je Srbin, bio on rođen u Hrvatskoj ili u Kanadi. Na to bi svatko trebao biti ponosan. Zbog čega bi Židov trebao skrivati da je Židov i zbog čega bi čovjek trebao mijenjati ime ako nema što kriti? Jako je bitno i znakovito još nešto.. Želim znati razlog zbog kojeg nam naše državne i školske institucije kriju istinu o tom atentatoru, revolucionaru i ubojici ?

Nakon ubojstva Kralja Aleksandra, situacija u zemlji se još više pogoršava, a Židovi-Masoni zauzimaju još oštrije stavove prema Hrvatima. No, kako su oni često mijenjali imena, mi Hrvati smo ih vidjeli kao Srbe. Mnogi će sada reći: "Pa nije nas Židov žandar mlatio palicama i zatvarao. Židovi su bankari, a ne žandari! Mlatio nas je Srbin." Da istina je, mlatio nas je i Srbin, a ponekad čak i Hrvat žandar. Tko je dao naredbu, to je bitno, a ne tko provodi naredbu!

Danas "naša" policija, ne svojom voljom, vrši i osigurava deložacije naših građana koji su OPLJAČKANI bankovnim kamatama i nametima. Njima je naredio netko... Tko? Je li to Hrvat? Meni se čini da je "netko" uspio po tko zna koji put zakonom ozakoniti pljačku i otimačinu. Sve se to čini u korist BANKARA! Znamo tko su ti bankari i znamo da Hrvati kroz povijest nisu bili poznati po tome. William Shakespeare nam je jasno rekao tko su Mletački trgovci i na koji način naplaćuju kamatu… Sada možete i sami zaključiti tko je i kako uspio promijeniti hrvatske zakone i tko tjera naše policajce da čine zlo svom narodu. Nemojmo biti naivni pa kriviti svoje… To neprijatelj uspijeva, ali neće vječno. Sada ako razmislite možete sami i zaključiti tko je i zašto naredio da se tlači sve Hrvatsko u doba Kraljevine.

U prilogu je zanimljiv video u kojem Tuđman poručuje da hrvatska demokracija ne ugrožava "Njihov narod"... Da se naslutiti da je Tuđman znao o kojem se narodu radi.

U slijedećem nastavku NJEMAČKI PREPOROD

Pokret ZAJEDNO nije autor ovog članka, ali ga prenosimo uz odobrenje samog autora, gospodina Roberta Tonje

Video sadržaj

Molim prijavite se ako želite komentirati

Prijava