Događaji

Pripremni sastanak predizbornog Stožera

Detalji događaja:

  • Datum: - -
  • Mjesto: Zagreb, Izborni stožer koalicije Nema PRODAJE, Florijana Andrašeca 18

U prostorijama Koalicije Nema PRODAJE u Zagrebu održan je pripremni sastanak radnog izbornog Stožera stranke Pokret ZAJEDNO. Određene su smjernice u pripremi aktivnosti, prioritetni ciljevi i središnje teme koje će stranka prezentirati u tijeku predizborne kampanje. Naglašena je potreba isticanja ekonomskog - gospodarskog - programa stranke i plana za izlazak iz krize, te potrebe borbe za sve potlačene, izrabljene, blokirane i obespravljene građane Republike Hrvatske.

Program:

  • Stranka Pokret ZAJEDNO u koaliciji Nema PRODAJE izlazi na izbore u svim izbornim jedinicama uključiv i dijasporu. Izborne liste predane su Državnom izbornom povjerenstvu, s napomenom da je na njima u kladu sa zakonom bila ispunjena predviđena kvota od minimalno 40% žena. Zbirne izborne liste svih predlagača sa svim imenima, objavljene od strane DIP-a, možete preuzeti u privitku. 
  • Stranka Pokret ZAJEDNO na izbornim listama u VII izbornoj jedinici na prvom mjestu predlaže mr. sc. Karino Hromin Sturm.
  • Za predizborne aktivnosti mobilizirat će se svo aktivno članstvo, i koristiti sve dostupne medijske tehnologije. Stožer će se u početku sastajati svaka dva dana, uz upotrebu videokonferencijskog kontakta sa dislociranim članovima.

Naše liste su IV, V, VII, VIII i XII izbornoj jedinici.

Na našoj listi u XII izbornoj jedinici (nacionalne manjine) kandidat je mr. sc. Rusmir Akšamija.

Daljnje radne aktivnosti Stožera bit će transparentne i o njima će se promptno izvješćivati na  web stranicama kao službenom glasilu stranke, službenim facebook stranicama i grupama te stranicama podrške

Molim prijavite se ako želite komentirati

Prijava