Kako postati član Pokreta ZAJEDNO

Želite biti član Pokreta ZAJEDNO? U nastavku su kratke upute i informacije... Dobro došli u ZAJEDNICU u kojoj svi mi želimo svojoj domovini dobro, jednako kao što želimo dobro sebi i svojoj obitelji.

Članom stranke može postati svaki punoljetan i pravno sposoban hrvatski građanin i građanka ako nije član neke druge registrirane političke stranke u Hrvatskoj, te prihvaća Statut i politički program ZAJEDNO. Prihvaćanjem Statuta prihvaća se i Etički kodeks stranke. Ta tri dokumenta možete slobodno preuzeti u privitku ovog članka, ili ih dohvatiti sa glavnog izbornika, iz sekcije "O nama".

Predsjedništvo stranke može proglasiti neku osobu počasnim članom zbog doprinosa u radu Pokreta ZAJEDNO.

Prema Statutu stranke, za upis je potrebno da dobrovoljno i vlastoručno ispunite i potpišete stranačku pristupnicu u jednoj od podružnica ili ogranaka, najbliže vašem mjestu prebivališta. Članarina nije obavezna jer smo svi siromašni pa svatko na svoj način svojim radom pridonosi dobrobiti društva. Predsjedništvo stranke je donijelo odluku da onaj tko ima redovite prihode, može plaćati prema svojim mogućnostima.

Da biste se učlanili u stranku, osim osobnog dolaska u prostorije stranke, možete odabrati neki od slijedećih načina:

  • preuzmite online pristupnicu, ispunite ju, isprintajte, potpišite i pošaljite poštom na adresu POKRET ZAJEDNO, Taborska 17, 10000 Zagreb, Hrvatska.
  • preuzmite online pristupnicu, ispunite ju, isprintajte, potpišite, skenirajte i pošaljite e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • pošaljite nam e-mail s Vaše adrese u kojoj je vidljivo ime i prezime, napišite nam sve podatke koji se traže u pristupnici, (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, OIB, broj osobne iskaznice, adresa) na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Online učlanjivanje je u pripremi.

Nakon telefonske provjere autentičnosti podataka, bit ćete obaviješteni o prihvaćanju članstva.

Za sve dodatne informacije i pitanja ne oklijevajte poslati nam e-mail.

 

 

Prijava